Garanterat lyckad mattvätt i Stockholm

Andersson B. Tvätt & Strykning lämnar garanti på vår kem- och mattvätt i Johanneshov

Andersson B. Tvätt & Strykning är en kem- och mattvätt i Stockholm, Johanneshov som erbjuder snabb service av hög kvalitet till bra priser.

Vi är ett team av erfarna och kunniga yrkesproffs som vet vad vi gör. Hos oss är dina kläder i säkra händer, och du får tillbaka dem i nyskick innan du har hunnit blinka. 

Självklart lämnar vi garanti på alla våra arbeten. Kontakta oss gärna för referenser eller för att få reda på mer om oss och våra tjänster.

Hos din kemtvätt är kundservice ett ledord!

Kvalitet

Hos Andersson B. Tvätt & Strykning garanterar vi hög kvalitet i varje del av verksamheten. Som kund får du en garanti på alla produkter som du lämnar in till oss för kemtvätt. Det gör att du alltid kan lita på att få tillbaka ditt plagg eller din produkt i nyskick.

Kvalitet att lita på

Alltid nöjda kunder på vårt kemtvätteri

Priser

Trots vår höga kvalitet ser vi till att erbjuda bra priser för alla våra tjänster. Hos Andersson B. Tvätt & Strykning ska alla ha råd att lämna in kläder för tvätt, oavsett storleken på plånboken. Vi lämnar gärna råd för skötsel och tvätt, baserad på lång erfarenhet och expertis.

Kemtvätt för alla

På vår kemtvätt är service viktigt

Service

Hos Andersson B. Tvätt & Strykning kan du alltid lita på att du får ett gott bemötande av vår serviceinriktade personal. Vi arbetar snabbt och effektivt och med kommunikation och flexibilitet i första rummet. Vi erbjuder god service och tjänster av hög kvalitet till bra priser.

God service för alla