Snabb och effektiv tvätt i Stockholm

Andersson B. Tvätt & Strykning tar hand om din tvätt i Stockholm och Johanneshov

Andersson B. Tvätt & Strykning är en kemtvätt som har arbetat med tvätt i Johanneshov i många års tid. Med erfarenhet och expertis kan vi erbjuda snabb och pålitlig service för dig och dina kläder. Vi använder bara de bästa produkterna, och kan garantera en hög kvalitet i tjänster och service. Självklart lämnar vi också en garanti på våra arbeten. Kontakta oss för att få reda på mer om oss.

Erfarenhet

Vår personal har lång erfarenhet inom branschen. Tack vare arbete under många år med kemtvätt har vi lyckats samla på oss en stor expertis. Det gör att vi kan arbeta snabbt och effektivt utan att någonsin tumma på kvaliteten i våra tjänster. Därför kan du som kund alltid lita på att du och dina kläder får bästa möjliga service.

Kvalitet

Kvalitet är ett nyckelord som genomsyrar hela verksamheten. Vårt mål är att erbjuda service i världsklass för kunden i vardagen. Från bemötande och kommunikation till hantverket i hanteringen av kläder, levererar vi alltid högsta kvalitet. Vi arbetar endast med de bästa produkterna för att kunna erbjuda fläckfria resultat. 

Miljö

Ett tydligt miljötänkande genomsyrar verksamheten. Vi ser till att använda produkter som är bra för miljön och arbetar för en hållbar utveckling genom utbildning och vidareutveckling. Trots att vi håller genomgående hög kvalitet i verksamheten kan vi erbjuda bra priser för alla tjänster och produkter vi erbjuder. Kontakta oss gärna för att få reda på mer. 

 
En kvinna på en kemtvätt