Pålitlig mattvätt i Stockholm med omnejd

Andersson B. Tvätt & Strykning är ditt självklara val när du letar efter en mattvätt i Stockholm med omnejd

Andersson B. Tvätt & Strykning är en kem- och mattvätt i Johanneshov som erbjuder ett brett utbud av tjänster. Från kläder av alla typer till mattvätt, sängkläder, dukar, mocka eller skinn. Inget jobb är för stort eller för litet för oss. Våra kunder är både privatpersoner och företag, och vi välkomnar alla nya kunder att bli del av vår familj. Kontakta oss gärna om du vill få reda på mer om våra tjänster.

Kläder

Nytvättade skjortor på galgar

Andersson B. Tvätt & Strykning erbjuder kemtvätt av alla typer av kläder. Till exempel kan du lämna in skjortor eller blusar för snabb service. Vi tvättar också kostymer och dräkter av olika slag så att du blir snygg och fräsch för fest eller högtidstillfälle. Självklart kan vi också erbjuda tvätt av bröllopsklänningar och frackar. Kontakta oss gärna för att få reda på mer om vilka kläder vi kan ta emot. 

Mattvätt

Fläckar på en matta

Vi erbjuder mattvätt samt mattreparation för större och mindre mattor. Med moderna mattvättningsmaskiner kan vi erbjuda flexibla lösningar för olika typer av mattor. Tillsammans diskuterar vi fram bästa möjliga lösning. Dessutom kan vi erbjuda tvätt av olika typer av gardiner och dukar. 

Övriga tjänster

Tvättmaskiner hos kemtvätten

Förutom kläder och mattor finns det också många andra produkter som vi kan tvätta, som täcken, filtar och sängkläder. Dessutom erbjuder vi tvätt av specialmaterial som mocka, skinn och päls. Fråga oss gärna om våra övriga tjänster som kan inkludera skräddarmöjligheter och städning. Kontakta oss för att få reda på mer!